Att hoppa i säng med kapitalet och den medeltida diktaturen

Categories :

radio-kommunist-saudiarabien
Illustration: Latuff/Radio Kommunist

Vapensmedernas direktörer får åka med regeringen på statsbesök för att skydda sina profiter. Saudiarabien som fram till 1962 var ett slavsamhälle och idag är den främste stödjaren av terrorism, både i Mellanöstern och i övriga världen, skall smörjas så profiterna får fritt flöde till Wallenbergs kassakistor. Dessutom ett land där fortfarande kvinnorna är mannens ägodel och inskränker i det närmaste alla deras mänskliga rättigheter. Att jämföra detta med den ojämlikhet som råder mellan könen i Sverige är ömkligt av en statsminister som dessutom kallar sig feminist.

Dessutom inför den kommande avtalsrörelsen för lönerna 2017, bankerna, CETA och TTIP.

Musik: Ebba Grön – Staten & kapitalet, Aki feat. Kapten Röd – När Solen Går Ner och Imperiet – Höghus Låghus Dårhus

Glöm inte kampfonden PG. 421 53 84 – 1 eller BG. 636-7080