Anekdoter för profiten

Categories :

Ett program som till stora delar handlar om de anekdoter som nu sprids av de offentliga medierna och de ”säkerhetspolitiska organen” i både Sverige och USA, men även i de övriga imperialistiska länderna som gömmer sig bakom NATO och deras gemensamma krigsorganisation. En krigsorganisation som har det uttalade syftet att stärka det militärindustriella komplexet och i synnerhet deras profiter. För att profiterna skall fortsätta rulla in behöver man en yttre fiende, den har man funnit i Ryssland, nu duger inte Sovjetunionen eller som på 1600-talet Danmark.

Folk och försvarskonferensen i Sälen blev ett lämpligt avstamp för den utökade Rysslandsfobin och naturligtvis överbjuder man varandra i beredskapen att ösa pengar över militärindustrin. Pengar som skall betalas genom nedskärningar i offentlig sektor, sjukvård, skola med mera.

Deras myter och lögner om cyberattacker används eftersom man inte kan bevisa några andra militära hot än deras egna imperialistiska drömmar. En lyssnare lämnar tipset för att förhindra cyberattacker – dra ut nätverkssladden.

Glöm inte kampfonden, stärk Sveriges Kommunistiska Parti som i år firar sitt 100-års jubileum.
Kampfonden: PG. 421 53 84 – 1 eller BG. 636-7080