Eftervalsanalys

Categories :

Ett program som behandlar följderna av riksdagsvalet och dess betydelse för det arbetande folket, medverkar i programmet gör Sveriges Kommunistiska Partis ordförande Andreas Sörensen. De politiska skillnaderna mellan de rödgröna och blåbruna blocken är bara nyanser och Sverigedemokraternas uppgift är att driva hela politiken än mer högerut. Vår uppgift är att lyfta fram ett alternativ till det rådande systemet, det kapitalistiska och imperialistiska.

Vill vi förhindra krig, nedskärningar och angreppen mot det arbetande folket finns det bara ett alternativ, kamp och organisation är det arbetande folkets väg oavsett vilken regering som mejslas ut.

Stärk Kommunisterna, ge ett bidrag till vår kampfond Swisha till nummer 123 557 00 15 eller sätt in ett bidrag på PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080.