Ny regering – men samma politik

Categories :

Genom att lägga ner sina röster legitimerar Vänsterpartiet fortsatt högerpolitik, liksom all de partier på vänsterkanten som uppmanade till en röst mot högern, för dem var alternativet vänsterpartiet eller socialdemokraterna, vilket innebär att de deltagit i ett medvetet bedrägeri och lurat in det arbetande folket i ett system för att bevara det kapitalistiska systemet.

Kommunisternas två månader långa kampanj mot begränsningarna av strejkrätten närmar sig sitt slut. Under två månader har partiet besökt massvis med arbetsplatser och träffat morgonresenärer på väg till jobb för att informera om strejkrätten och det förslag som riksdagen ska ta ställning till som syftar till att begränsa strejkrätten ännu mer. Bara för att kampanjen tar slut kommer vi inte släppa frågan, den kommer fortsätta vara aktuell.

Vårt nästa led i den pågående kampanjen är att genom några offentliga möten, runt om i landet, presentera det remissvar som vi kommer att skicka in och berätta varför vi avvisar förslaget om ytterligare inskränkt strejkrätt i sin helhet. Vi berättar vad förslaget innebär och vi berättar vad kommunisterna i den fackliga rörelsen gör.

STOCKHOLM
Lördag 19 Januari
Klockan 11:00
Äspholmsvägen 15 i Skärholmen, lokal Äspingen

MALMÖ
Söndag 20 januari
Klockan 14:00
SKPs lokal,Ystadvägen 32 (mittemot McDonald’s)

LUND
Söndag 20 januari
Klockan 17:00
Vilda Västern, Stenmästaregatan 9A

UPPSALA
Lördag 27 januari
Klockan 15:00
SKPs lokal, Karlsrogatan 88

Läs mer SKP och Strejka.nu