Vad skiljer partierna emellan

Categories :

Vi går in i slutet på valrörelsen. De politiska frågorna börjar reduceras till en handfull som ska ge svar på väljarnas problem och oro. Vad skiljer partierna emellan, finns det stora ideologiska skillnader eller är det så att snarare en överbudspolitik vi ser?

Sveriges Kommunistiska Parti ställer upp valet 2022 och ger svar på de frågor som berör arbetarklassen som skolan, pensionerna, kollektivtrafiken och hur ser vi på krig och fred till exempel.

Detta är SKP

Partiet skiljer sig från andra genom att deklarera att även om vi hade fått trettio procent av rösterna hade vi inte kunnat få igenom den ynkligaste reform. Det krävs att massorna sätts i rörelse och arbetar för dessa reformer som vi lägger fram, inte kräver dem av samma partier som genomför nedskärningar på nedskärningar. Det är därför vi kommunister oavsett i vilket land vi befinner oss alltid säger kamrat, organisera dig och kämpa.

Kommunisterna tar avstånd från all nationell inskränkthet och rasism vars syfte är att splittra arbetarklassen och vi sparkar aldrig neråt. Istället riktar vi er blick på var makten finns och var de viktigaste besluten tas. Alla partier ger uttryck, vare sig dolt eller öppet, för ett klassintresse och de som i en eller annan form stödjer kapitalismen är borgerliga partier oavsett vad de kallar sig. Kommunisterna deklarerar sina intentioner öppet att det är parti vars intressen skiljer sig inte från arbetarklassens.

Lyssna på Jan och Victor när de avslöjar konspirationen med att bedra det arbetande folket i förmån för kapitalet.

Maila oss på radio@kommunist.se
Mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.nu
Stöd Radio Kommunist PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15
Lyssna och gilla oss via Facebook