Korruption och Brexit

Brexit krackelerar

Categories :

Vi börjar med en lyssnarfråga som berör Postnord och den försämrade servicen som det tidigare statliga företaget levererade. Postnord är numera bolagiserat som en följd av Sveriges dyraste näringslivsminister, Maud Olofssons agerande. Och detta inte enbart på grund av Nuon-affären. Nu ser vi att Postnordaffären ligger i samma klass. Och att danskarna lurade kjolen av Maud, som fick stå med rumpan bar.

Den statligt legitimerade stölden av pensionärernas besparingar fick sitt credo när domstolen frikände de inblandade i Allra-affären. Därmed kan pensionärerna känna sig blåsta på 200 miljoner i framtida pensioner.

Vi slutar med en diskussion om Brexit, och ser det som en begynnelse på EU:s krackelering . Vi ser även hur de imperialistiska intressena strider mot varandra. Strider som bara kan glädja det arbetande folket, och bör utnyttjas av arbetarklassen i kampen för socialism. I kampen för socialism måste arbetarklassen utnyttja alla motsättningar inom imperialismen. Att kapitalet oroar sig för Brexit innebär bara att Brexit är bra för det arbetande folket. Nu gäller det att utnyttja situationen för att kämpa för arbetarklassen befrielse från kapitalets ok.

Stärk Kommunisterna!

Mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.

Glöm inte Kampfonden PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15