Pressträffen på Harpsund

Categories :

Socialdemokratins undfallenhet för storfinansen försöker man dölja genom att skylla på Reinfeldts regering, den reinfeldska regeringen är värda allt klander, men det är inget argument för att fortsätta den politiken. Reinfeldts regering utmärker sig mest för att den överförde stora delar av den offentliga sektorn till privata profitörer och genomförde skattesänkningar som gynnade främst de rika och den politiken borde socialdemokratin bryta med. Kommunisterna (SKP) är alternativet till borgerlig politik.
Friskolor och en hel del annat diskuteras, frågor som avspeglar den plundring av det arbetande folket som genomförs av storfinansen och understöds av både socialdemokratin och de borgerliga. Det vill säga hela den nuvarande riksdagen.
Pensionärerna är en grupp som utsätts för en systematisk terror, det kan bara kommunisterna bryta, organisera dig i Sveriges Kommunistiska Parti (SKP).
Dessutom finns det ytterligare en anledning när man hör Lövens kärleksförklaring till imperialismen, representerad av Biden.
Glöm inte Kampfonden: PG. 421 53 84 – 1 eller BG. 636-7080