Krigspsykosen i samband med en gasledning

Categories :
Etiketter: , , ,

Efter Bidens besök i Sverige har en krigspsykos utbrutit inom militären och den borgerliga kamarillan inklusive Sverigedemokraterna. Socialdemokraterna och Miljöpartiet vet inte riktigt vilket ben de skall stå på och Vänsterpartiet tiger och förmodligen instämmer i kampen för den västliga imperialismen provokationer mot Ryssland. Imperialismens motsättningar skärps och faran för krig ökar och gasledningen är en del av det handelskrig och kamp om marknader som utmärker imperialismen. EU:s propåer om att handel gynnar freden gäller inte när USA pekar med hela handen, då böjer dessa ”fredsskapare” sig och uppträder som pådrivare för imperialistiska krig.

SVT bjuder in krigsförbrytare till ett tv-program, ”Toppmötet”, som skall ledas av konsulten och tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt. Det program som skall rättfärdiga deras folkrättsbrott i bland annat Irak, men även andra länder som Jugoslavien, Libyen med flera. Vi liksom föreningen IrakSolidaritet tycker att de borde ställas inför Haagtribunalen i stället för att uppträda i svensk TV.

Nu avslöjar Sverigedemokraterna återigen sin arbetarfientliga politik till förmån för storfinansen genom sitt ställningstagande i frågan om upphandlingsdirektivet som i veckan föredrogs i riksdagen. Sverigedemokraternas politik har som syfte att göra de rika rikare, om de rika blir rikare blir de fattiga fattigare, det är den politiken Sverigedemokraterna vill dölja med sin rasistiska propaganda.

Skolpolitik och arbetsköparnas diktatur är ett annat ämne som diskuteras.

Glöm inte Kampfonden: PG. 421 53 84 – 1 eller BG. 636-7080