Imperialist lakejer, klassförrädare och legoknektar

Imperialistlakejer, klassförrädare och legoknektar

Categories :
Om kompromisser

Kan ett parti vara kompromisslöst i varje läge? Lenins svar är ett klart nej. Det finns skillnad på kompromisser på basis av nödvändighet och kompromisser som grundar sig på klass förräderi och opportunism.  På så vis kan vi förstå LAS-sveket.

Aktivism

Är kritiken som socialdemokraterna från Norge och SSU i Sverige riktar mot Greta Thunberg korrekt eller är det en ursäkt för att de själva inte kan mobilisera folk? Beror bristen på mobilisering för att man saknar folk eller är det för har inget projekt längre att samla sina medlemmar kring?

Imperialist lakejer, klassförrädare och legoknektar

Den 15 november kommer de kubanska klassförrädarna som är avlönade av det internationella kapitalet att försöka hålla en illegal demonstration vars syfte är att destabilisera och tvinga fram en möjlig intervention som dessa legoknektar ropar efter.

Radio kommunist avslöjar deras sanna intentioner och uppmanar folk att bli medlemmar i Svensk-kubanska föreningen.

En pigg 104-åring

Oktoberrevolutionen firade 104 år den 7 november. Arbetarklassen och bönder blev trötta på att höra om kapitalets friheter och tog kampen för att skapa en ny värld. Är det något för oss idag eller ska vi tillåta att kapitalet med dess apologeter att fortsätta bedra oss?

Har du frågor eller synpunkter mejla radio@kommunist.se.
Mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.nu
Glöm inte Kampfonden PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15
Vårt nya telefonnummer är 040-692 83 84