Döda fiskar flyter med strömmen

Categories :

Vi börjar med flykting och migrationspolitiken, vi ser hur kapitalets apologeter världen runt anpassar sig till högerpopulismen och de nyfascistiska krafterna och sen påstår man att dessa reaktionära krafter gör framgångar på grund av att folket vill ha mindre ansvar och bestämma mindre makt över sitt eget liv. Kapitalets apologeter har alla förmågan att dölja sitt eget förräderi och politiken de understött med imperialistiska krig och plundring av tredje världen länder.

Jämlikhet i LO: s fattning innebär att man skall vända sig till politikerna och be dem att genomföra, är det inte dags att LO: s styrelse inser att vill vi förändra något fodras kamp, klasskamp. De fackligt organiserade bör snarrast lära LO-byråkraterna att alla framsteg vinns i kamp mot kapitalet och ett samhälle organiserat på ett nytt sätt, ett socialistiskt.

Dessutom en del om Jonas Sjöstedts wo till högerextremisterna för att han skall kunna flytta med strömmen i EU frågan . Och vi avslutar med den världskommunistiska rörelsens möte i Athen där Sveriges Kommunistiska Parti är en av ett hundratal partier som deltar.

Stärk kommunisterna är vägen framåt, ge ett bidrag för den fortsatta kampen PG. 421 53 84 – 1 eller BG. 636-7080