Migrationspolitik och EU-budget

Det kommunistiska alternativet.

Categories :

De migrationspolitiska förhandlingarna bröt samman, något annat var inte att vänta. Alla försöker ligga så nära Sverigedemokraternas rasistiska politik som möjligt inför valrörelsen 2022. Ingen av de inblandade parterna är beredda att ta ansvar för den politik som orsakar flyktingströmmar. De låtsas att det är en bara inrikespolitisk fråga. Det finns inrikespolitiska inslag i frågan, bl.a. det förtryck och våld som utövas mot de människor som skulle ges en möjlighet att integreras i det svenska samhället. Förutsättningarna för att integreras i ett samhälle är att man får delta i den samhälleliga produktionen. Det förvägras flyktingarna så länge vi agerar på kapitalets och monopolens premisser.

Den nya EU-budgeten kommer att öka sina anslag till krigsinsatser och även säkra gränserna för fort Europa som skall stänga ute varje utomeuropé  som inte uppfyller de kriterier som monopolkapitalet kräver.

Dessutom en hel del annat och glöm inte att du själv kan bidra till programmet genom att ringa till studion 040 43 70 70 varje fredag kl. 18 – 19.00.

Mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.nu

Glöm inte Kampfonden PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15