Kapitalets och den borgerliga statens kamp mot arbetarklassen

Socialism eller barbari så står frågan

Categories :

Anledningen att vi tar upp kapitalets och den borgerliga statens kamp mot arbetarklassen är vad som händer i EU-landet Grekland där rätten att demonstrera skall inskränkas. Demonstrationsrätten skall inskränkas för att stoppa protesterna mot det rådande systemet och kapitalets oinskränkta makt. Arbetarklassen skall blint lyda den självutnämnda ekonomiska och politiska ”eliten”, och inte lägga sig i hur länderna styrs och vilken politik de för. Arbetarklassen har all anledning att skärpa sina protester, oavsett borgarnas och reformisternas propåer. För att försvara demokratin och verklig jämlikhet finns bara en väg, kamp. Kamp för en socialistisk utveckling och inte låta reformister och borgare styra utvecklingen. Kampen handlar också om hur arbetarklassens produktionsresultat skall fördelas. Skall det skapade resultatet användas för offentlig konsumtion och arbetarlöner eller skall det gå till de parasitära kapitalägarna.

Dessutom en del om EU och deras fortsatta överföring av pengar till kapitalägarna. En överföring som också kommer att drabba det arbetande folket i form av social nedrustning.

Det kapitalistiska systemet som nu är i sitt imperialistiska stadium är en rutten kapitalism, moraliskt och politiskt bankrutt.

Vi behöver ett nytt system, ett socialistiskt. Stärk kommunisterna gå med i Sveriges Kommunistiska Parti.

Mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.nu

Glöm inte Kampfonden PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15