Ny president men samma politik

USA;s kongress

Categories :

Vi beklaga att vi på grund av tekniskt strul med inspelningen inte kunnat lägga upp nya program under en tid, men nu skall det förhoppningsvis bli bättre.

Dagens program börjar med händelserna i USA och alla krokodiltårar som nu spills av det politiska etablissemanget i Sverige och övriga länder över vad som hände. Trump liksom Biden har och kommer att agera för att stärka monopolen i USA. Liksom de arbetar för att stärka USA-imperialismen i konkurrens med andra imperialistiska stater. En imperialism som de försvarar med politiska och militära medel.

Dessutom en del om den strejk som utlystes av tågförarna på Pågatågen om man sparka deras huvudskyddsombud. Arriva tvingades backa på grund av den solidaritet som präglade situationen.

Kamp och klassolidaritet lönar sig.

Vi tar på nytt upp frågan om vårt partis historia. En fråga som vi tog upp i ett tidigare program som på grund av det tekniska strulet inte kunnat publiceras. Vi beklagar fördröjningen och kommer i de kommande programmen ta upp frågor från lyssnarna. Bland annat om ”religiös socialism”, skolan och populismen.

Organisera dig i det kommunistiska partiet, Sveriges Kommunistiska Parti.

Ring till studion, fredagar 18–19, telefon 040 43 70 70 om du vill fråga eller diskutera politik.

Mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.nu

Glöm inte Kampfonden PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15