Profiter till varje pris

Categories :

radio-kommunist-kapitalet
Vi börjar med en diskussion om vårdföretagens falska marknadsföring om att de på något sätt skulle vara bättre och effektivare än offentlig sjukvård, och att de bidrar till att utveckla sjukvården i Sverige. Ingen kan ju ha undgått att konstatera att nedskärningarna i vården med följande försämringar inleddes när privata profitörer började vegetera på den offentliga sektorn.

Vi fortsätter med Stefan Löfvens ”deal” med den globala storfinansen som är måttligt intresserade på grund av den makt de har idag. Den enda möjliga dealen med dessa är att ta makten från dem, slopa TTIP- och CETA-avtalen, avtal som kommer att befästa deras makt.

Pensionsåldern och Syrien är två andra frågor som diskuteras.

Glöm inte Kampfonden: PG. 421 53 84 – 1 eller BG. 636-7080