Almedalsveckan mot sitt slut

Categories :

Almedalsveckan firade i år sitt 50-årsjubileum, där ca 40 000 av landets ”elit” tillsammans med nynazister samlades för att genomföra 4500 seminarium, kostnaden för samhället var ca 100 miljoner, miljoner som kunde använts inom sjukvård och alla andra sektorer som drabbats av nedskärningar.
Årets val tycks handla om hur man skall stärka statens repressiva funktioner, polisen och militären, istället för att skapa trygghet genom att uppfylla den mänskliga rättigheten, rätten till arbete.
Moderaterna påstår att man måste göra sin plikt för att ha rätt att kräva sin rättighet, vi vet att människorna förvägras rätten att göra sin plikt av det kapitalistiska systemet. Därför kräv dina rättigheter så du får möjlighet att göra din plikt, delta i kampen – stärk kommunisterna.