Nationalmensjevikerna och andra förrädare


Categories :

Ett nytt parti, blir namnet nationalmensjevikerna? Apropå en diskussion om den splittring som skett inom KP där en minoritet som vill följa i SD:s spår, ett spår som de försöker dölja med en del vänsterfraser. Deras främsta motståndare är flyktingar och människor i så kallade ”utanförskapsområden”. KP har under lång tid arbetat för att stärka den borgerliga statsapparaten och nu får vi se om de som blir kvar överger det snedspåret och inriktar sig på att utforma en politik som bygger på arbetarklassens ideologi, marxismen-leninismen.

Vi fortsätter med en diskussion om att delar av LO:s toppgarnityr fört hemliga förhandlingar med arbetsköparna om raserande av LAS (lag om anställningsskydd). Vilket skapat en hel del splittring inom LO kollektivet, målet är att rädda den högerliberala regeringen med Löfven i spetsen. Dessutom en del om frukterna av gruvarbetarstrejken för 50 år sedan.

Läs mer om kommunisternas politik på skp.se eller på Riktpunkt.

Glöm inte Kampfonden PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15