Vägra att betala för kapitalets kris

Vägra att betala för kapitalets kris

Categories :

Partiets kampanj ”Vägra att betala för kapitalets kris” har ju fått en del kritik, vi svarar på en del av den kritiken som framförs av kapitalets apologeter. De som tror att kapitalismen är nödvändig för att säkerställa våra behov saknar all historisk kunskap om människans utveckling. Idag när all produktion sker och leds av avlönade tjänstemän. Och kan skötas av varje skriv och räknekunnig person. Vi för kampanjen för att staten vältrar bördorna för kapitalets kris på arbetarklassen.

Det blir även en del om staten och kapitalets ökade sammanflätning under det nuvarande stadiet av kapitalismens utveckling till statsmonopolistisk kapitalism, Staten, finanskapitalet och produktionskapitalet sammanvävs i kampen mot arbetarklassen. Lobbyismen är ett tydligt uttryck för detta.

Vi synar också Timbros förfalskningar av verkligheten och deras försköning och förnekande av klassamhället. De vill med alla förfalskade argument se till att slaven inte upptäcker att han är slav. Därför upptäcker arbetarklassen att de är slavar så kommer man också att bekämpa slaveriet.

Säkert också en del annat som vi inte fått med i denhär sammanfattningen.

Organisera dig i det kommunistiska partiet, Sveriges Kommunistiska Parti.

Ring till studion, fredagar 18–19, telefon 040 43 70 70 om du vill fråga eller diskutera politik.

Mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.nu

Glöm inte Kampfonden PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15