Gör skillnad – rösta på kommunisterna!

Categories :
En vecka återstår till valdagen och många står fortfarande i valet och kvalet, vad ska man välja mellan, pest eller kolera? Det har inte saknats valfläsk och vallöften, de duggar fortfarande tätt, precis som inför valet 2018 och alla tidigare val. Regeringarna har avlöst varandra de senaste 20 åren men det är få som märkt någon skillnad. De rika har naturligtvis märkt att de kunnat öka sina förmögenheter på den arbetande befolkningens bekostnad, att rikedom och dess motpol fattigdomen har ökat har väl knappast undgått någon. Trots pandemin och det kapitalistiska systemets djupa kris så finns det folk som tjänar på andras olyckor, arbetslöshet, krig, brister i sjukvården, försämrade arbetsrättsliga lagar, försämrad anställningstrygghet, skyhöga hyror och många andra fenomen som har sin grundorsak i det kapitalistiska system som samtliga riksdagspartier slår vakt om.
Många frågor
De flesta frågorna som verkligen berör folk och avslöjar systemets brister lämnar riksdagspartierna obesvarade eller så besvaras de diffust och skulden är alltid någon annans. Varför besvarar de inte frågan om varför det idag står 25 000 fler människor i kö för sjukvård idag än inför förra valet. Och många andra frågor saknar svar från riksdagspartierna.
Kommunisterna har svaren
Men ni kan lita på kommunisterna, de har svaren på frågorna. Ställ frågorna och ni får raka och ärliga svar, vi vet att lösningen är kamp, kamp mot kapitalet och de styrande därför att de aldrig kommer att vidta åtgärder på kapitalets möjlighet att öka sina profiter.
Gör skillnad – rösta på kommunisterna!

Maila oss på radio@kommunist.se
Mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.nu
Stöd Radio Kommunist PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15
Lyssna och gilla oss via Facebook