Krigsorganisationen NATO

Categories :
Etiketter: , ,

Sveriges ansökan gällande krigsorganisationen NATO har varit allt annat än smärtfri. Inte nog med att det finns konflikter med Turkiet men nu har Ungern också seglat upp. Diverse experter referera till ett tal som hölls av 2019 av vår nuvarande utrikesminister Tobias Billström där han kritiserade Ungern. Experterna menar att det är löjligt eftersom talet är fyra år gammalt. Vad bortser från är att Sverige genom media och politiker har i nästa ett decennium kritiserat Ungern. Man har till och med varit drivande att man inte ska få ta del av pengarna från EU men enligt våra experter handlar det enbart om ett tal.

Zelenskyj otacksam och krävande

Zelenskyj har också drabbats av hans bidragsgivares irritation och vrede. Han beskrivs som otacksam och krävande. Den tidigare brittiske försvarsministern Ben Wallace sa han behandlar oss som vi vore Amazon. Liknande tongångar har hörts från många politiker bland länder som skickat vapen och pengar för att underhålla kriget. Märkligt nog hör man inget av detta i svensk media utan endast om hur alla länder är eniga. Folket i många länder har tröttnat på att skicka pengar till militära äventyrligheter men det beskrivs som det är endast extremhöger och Trump som inte vill. Samtidig som Sverige och andra har inga problem att göda krigsindustrin står kanske världen inför den största utmaningen i den mänskliga historien, frågan om klimatet. Vad som är tydligt att trots alla högtidliga deklarationer så förvärras läget allt mer. Lyssna på Radio Kommunist för höra lösningarna

Maila oss på radio@kommunist.se
Mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.nu
Stöd Radio Kommunist PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15
Lyssna och gilla oss via Facebook