Terrorhotet kommer från NATO


Categories :

I samband med NATO ansökningen har det förekommit en hel del koranbränningar av diverse anledningar. Detta har lett till att en del muslimer, framför allt i mellanöstern, agerat i affekt vilket är förståeligt. Det har gått så långt att det eventuellt kan skada framtida handelsrelationer och påverka NATO-ansökan. Från Säpo:s håll påstår man nu att vi befinner oss i ett allvarligt läge när det gäller potentiella terrorhot. Därför vädras det från en hel del politiska skribenter att det dags att lägga allt partikäbbel åt sidan och agera enigt för att Sveriges bästa.

Klassamhället består

Ett politiskt parti kan omöjligen representera alla i ett samhälle eftersom det är uppdelat i klasser. Varje parti representerar med andra ord ett klassintresse. Sverigedemokraterna representerar borgerlighetens intressen oavsett hur mycket de i sin ungdom påstod vara vare sig vänster eller höger. Detta påstående delar de med ett annat parti i riksdagen, nämligen Miljöpartiet. Idag är det knappast någon som ser SD som ett mittenparti, de till och med kallar sig ett värdekonservativt parti, med andra ord ett borgerligt parti. Deras medlemsbas däremot tillhör inte den klassiska borgerliga medlemsbasen, den urbana kosmopolitiska medlemsbasen utan den utgörs av lumpen. Det är ett franskt ord för trasor och vad det betyder ska ni få höra i dagens program av Radio kommunist.

Kamp lönar sig

Radio Kommunist behandlar även studenternas livssituation och Svenskt Näringslivs förnyade attacker mot arbetarklassen i Sverige.

Maila oss på radio@kommunist.se
Mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.nu
Stöd Radio Kommunist PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15
Lyssna och gilla oss via Facebook