Borgarlassens försvar av klassprivilegierna, krig och antikommunism

Borgarlassens försvar av klassprivilegierna, krig och antikommunismerrorism

Categories :

När USA tar sig friheten att mörda och bedriva statsterrorism håller hela borgerligheten käft, även den svenska. Från Sverige hörs inte ett knyst till skillnad mot när relativa progressiva regimer i Latinamerika försöker försvara sig mot imperialistiska ränker. Imperialismen har intressen som ibland sammanfaller, men inte alltid. I Mellanöstern finns många olika imperialistiska intressen som kolliderar i jakten på olja och gas. Men alla är de överens om att hålla tyst om de folkrättsvidriga brotten.

Dessutom en diskussion om den svenska arbetsmarknaden och den svenska borgarklassens kamp mot arbetarklassen. Och många av privilegierna behåller man genom sitt monopol på media och därmed sin möjlighet att presentera historien utifrån sitt klassperspektiv. En monopolisering som påtalades för en tid sedan på Riktpunkt.nu. Dessutom en del om miljökampen där profitörerna försöker individualisera miljöförstöringen trots att dess grundorsaker är det kapitalistiska produktionssättet.

Läs mer om kommunisternas politik på skp.se och på Riktpunkt.

Glöm inte Kampfonden PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080. Eller Swisha till nummer 123 557 00 15

Och vi önskar er alla god fortsättning i kampen för socialism och befrielse från kapitalismen och dess följder fascism, rasism, krig och plundring.